Over ons

 

Werkwijze

Beelden zorgen voor de eerste indruk en zoals iedereen weet is deze eerste indruk belangrijk.

Professionele foto’s zorgen ervoor dat u opgemerkt wordt, wat de kans op een hogere omzet laat stijgen.

Ik neem voor elk pand de tijd om dit professioneel vast te leggen, ervaring heeft mij ondertussen geleerd welke elementen een belangrijk verschil voor makelaars bieden om hun panden in het oog te laten springen.

Er wordt extra aandacht besteed om de ruimte ordelijk te maken en de finishing touch neem ik ook voor mijn rekening. Persoonlijke voorwerpen worden eventueel tijdelijk verplaatst en extra planten kunnen voorzien worden om een ruimte wat op te fleuren. Achteraf worden de foto’s voorzien van de ideale belichting zonder “over the top” te gaan.

 

Hoogtestatief

Met een hoogte statief worden foto’s gemaakt om beelden te verkrijgen vanuit een ander perspectief, zelfs in gebieden waar men niet mag vliegen met drones. Zo kan de toekomstige koper een betere indruk krijgen van de omgeving en het pand.

 

Videoshowcase

Video speelt meer in op de emoties van de mens en zorgt daarom voor een enorme stijging in potentiële leads. Daarom biedt ik ook videoshowcases aan. Na het maken van een videoshowcase kan u als makelaar altijd feedback geven en eventuele zaken veranderen, zoals de gewenste muziek of enkele beelden die u toch niet wilt weergeven. De video’s worden zo kort mogelijk gehouden maar toch met voldoende inhoudt juist omdat de aandacht van de mens tegenwoordig minder aanwezig is. Een gemiddelde lengte zit tussen de 1min30 en 2min30.

 

Teaser

Dankzij de aanvraag van enkele klanten voorzie ik ook de mogelijkheid om een korte teaser te maken. Dit is een korte video met bewegende foto’s of bewegende beelden die nieuwsgierigheid opwekken. Ze zijn perfect voor het concept “binnenkort online” of “exclusief in ons aanbod”. Deze beelden moeten niet per se gemaakt worden door onze fotograaf. De teasers kunnen ook gecreëerd worden via extern aangeleverde beelden.

 

Unieke meerwaarde:

  • Snelle professionele foto’s
  • Extra aandacht voor ordelijke ruimtes
  • Flexibel inzetbaar
  • 1 aanspreekpunt voor uw visualisaties
  • Foto’s met hoogstestatief zijn mogelijk
  • Teasers en video’s