Teaser video's voor vastgoed

Maak potentiële kopers alvast warm.

teaser video voor vastgoed

Trek de aandacht met korte teasers.

Motion creates emotion, dit is al aangehaald geweest op onze pagina van video’s voor vastgoed.

Een teaser video sluit perfect aan bij uw marketing strategie en kan gebruikt worden als een “binnenkort online” teaser.

Teaser video’s zijn kort durende video’s die de mogelijke koper warm maken.

Het voordeel van een teaser video is dat het een video is! Zoals aangehaald in ons artikel heeft dit tal van voordelen. De geëxporteerde video met het standaard 16:9 formaat kan gebruikt worden bij verschillende sociale media platformen. Zo kan deze bijvoorbeeld gebruikt worden voor een Facebook marketing campagne en kan deze ook geüpload worden naar uw eigen YouTube kanaal. Het formaat van de video kan ook aangepast worden naar het vierkantig formaat dat op Instagram gebruikt wordt. Zo kan u ook daar uw naambekendheid verhogen en meerdere kopers/verkopers aantrekken.

De teaser kan perfect gebruikt worden voor een ‘binnenkort online’ campagne en is zoals aangehaald op meerdere platformen inzetbaar. Een teaser video kan gemaakt worden op 2 manieren.

De voorkeur gaat naar echte videobeelden. De teaser is omwille van de korte lengte goedkoper dan een vastgoed video showcase. Met de video worden dynamische beelden van de voornaamste ruimtes getoond. De video duurt meestal tussen de 20 en 45 seconden (met outro). 

Een 2de optie is om foto’s te gebruiken en deze te animeren. De bestaande beelden worden dan tijdens de nabewerking dynamisch gemaakt. Je krijgt eigenlijk eerder een soort van slideshow te zien. Dit soort video’s kan met bestaande foto’s gemaakt worden of door foto’s van ImmoVisual.

 

Voorbeeld van teaser video met echte videobeelden

Teaser video van een appartement in Hasselt – ImmoVisual from ImmoVisual on Vimeo.