Een uniek perspectief dankzij hoogtefoto's

✅ Vanuit hoger perspectief

✅ Mogelijk waar drones niet mogen vliegen

✅ Meer dan 7m hoog

Waarom hoogtefoto's bij ImmoVisual?

Hoogtefoto immo heusden-zolder vunderstraat

Volledig beeld van de woning en omgeving 

Beter overzicht van de ruimte en privacy

Uit het oog springend perspectief

Alternatief voor dronevluchten 

Beeld zonder obstakels

Zo goed als overal mogelijk

Hoe maken wij de foto's?

Het hoogtestatief (hoogtemast) gaat tot 7 meter hoog. Foto’s op hoogte zijn overal mogelijk met het statief, op voorwaarde dat de ondergrond vlak en stevig is en er geen hoogspanningsleidingen of takken in de weg hangen.

Dankzij de moderne cameratechnologie kan  via wifi verbinding gemaakt worden met een smartphone en zo wordt de camera bediend. Hoogtefoto’s kunnen ook afgeleverd worden in HDR door manuele HDR bracketing toe te passen bij de nabewerking van de foto’s

Welke voordelen haal jij eruit?

Dankzij het uit het oog springend perspectief van de foto’s zorg je ervoor dat het pand van je klant beter gezien wordt. De toekomstige koper krijgt dankzij de unieke invalshoek een beter overzicht van de woning. De grond, gevel, tuin en omgeving komen op deze manier namelijk volledig tot hun recht.

Een hoogtemast kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden om het perspectief van de woning correct weer te geven. Zo kan dankzij een hoogtefoto de gevel van een hoog appartementsgebouw correct weergegeven worden zonder gebruik te maken van een tilt-shift lens. Ook al maakt zo een lens deel uit van het cameramateriaal toch biedt een hoogtefoto altijd een meerwaarde.

Het verschil tussen foto’s met hoogtestatief en zonder hoogtestatief.

Onderstaande foto’s zijn een perfect voorbeeld van de voordelen van een hoogtestatief. Door de grote haag heeft de woning veel privacy maar een foto vanaf de straatkant toont niet het volle potentieel. Door gebruik te maken van een hoogtestatief of hoogtemast zie je de woning duidelijk en nog belangrijker het zwembad. Het zorgt dus voor de ideale gevel foto die direct potentiële kopers aantrekt!

← SLIDE →

ImmoVisual bewerkt elke foto manueel

Elke foto wordt manueel bewerkt zodat deze voldoen aan de kwaliteitsnormen van ImmoVisual. Standaardaanpassingen, zoals foto’s bijlichten, kleuren corrigeren en het correcte lensprofiel instellen horen er altijd bij.

Het contrast tussen een straight-out-of-camera foto en een bewerkte foto kan een enorm verschil maken. Dit is ook één van de sterktes van een professionele immo fotograaf. Er zijn bepaalde bewerkingen die je niet kan maken op foto’s getrokken met een smartphone.

← SLIDE →

Verder wordt op vraag van de klant een sky replacement toegepast, waarbij de niet-ideale en bewolkte lucht wordt vervangen door een natuurlijke blauwe lucht. Dit geeft direct een mooiere en warmere indruk van je foto’sFoto’s worden zowel in hoge print kwaliteit als lagere web kwaliteit afgeleverd.

← SLIDE →

 

5/5

“Zeer professioneel en vriendelijke aanpak, maakt prachtige foto’s met een oog voor detail. Vlotte en aangename samenwerking. Simpelweg een top service!!”

Karen – Ex-bewoner

Vraag uw professionele fotosessie nu aan.