Virtuele 360° rondleidingen

Een interactieve meerwaarde

Virtuele rondleiding immovisual

Virtuele rondleidingen in de vastgoed sector

Voor de vastgoed sector zorgen virtuele rondleidingen ervoor dat potentiële kopers binnen kunnen kijken. Vastgoed is eenmaal een visuele sector, daarom is het ook nodig om te laten zien hoe een woning er vanbinnen uit ziet. Een ondersteunde hulpmiddel is de virtuele rondleiding of 360° foto’s, zo kunnen potentiële kopers op eigen gemak binnen kijken in hun toekomstige woning of pand.

Door gebruik te maken van een virtual tour boven op professionele foto’s verhoogt u de kans om potentiele klanten binnen te halen en onderscheidt u zich van de concurrentie.

ImmoVisual doet hun best om voor u het aanspreekpunt te zijn voor al uw visuele online marketing doeleinde.

Benieuwd naar een voorbeeld?

Virtuele rondleidingen voor uw fysieke zaak

Is het voor u moeilijk om klanten binnen te krijgen?

 
 

Virtuele rondleidingen geven potentiële bezoeker een leuke en interactieve ervaring die zeker een meerwaarde oplevert aan uw eigen online aanwezigheid. Zo kunnen potentiële klanten een beter idee krijgen over uw bedrijf, zaak of pand en verlaagt het zo de drempel om ook werkelijk binnen te stappen.

Virtuele rondleidingen zijn een meerwaarde voor elke zaak die een fysieke locatie bevat.

 
 

Een virtuele rondleiding verhoogt de kans dat bezoekers uw bedrijf, zaak of pand werkelijk binnen wandelen (+50%). Wij voorzien ook aparte 360° foto’s die gebruikt kunnen worden op social media zodat u meer interactie biedt en de aandacht van de klant aantrekt. Wij zorgen ook dat deze foto’s te vinden zijn op uw Google business view pagina.

5/5

“Zeer professioneel en vriendelijke aanpak, maakt prachtige foto’s met een oog voor detail. Vlotte en aangename samenwerking. Simpelweg een top service!!”

Karen – Ex-bewoner

haacht ann
5/5

Sam kwam en Ann zag dat het goed was.

Ann is een ervaren schrijfster liet een prachtige recensie achter. Benieuwd naar Ann haar ervaring?