Luchtbeelden voor vastgoed

Niets is meer cinematisch dan luchtbeelden.

Vroeger moest u vanuit een helikopter of vliegtuig fotograferen om luchtbeelden te bekomen, nu kan iedereen zomaar een drone kopen om luchtbeelden te maken.

Drones zijn geweldig! Kleine en veelzijdige toestellen die beschikken over een kwalitatieve camera.

ImmoVisual probeert een zo groot mogelijk totaal pakket aan te bieden voor al uw visuele noden en beschikt daarom ook over een drone. Samen met de wettelijk vereiste opleiding om te mogen vliegen in België voorzien wij dus een legale optie om drone beelden te bekomen!

DJI drone voor luchtbeelden en drone fotografie

Vastgoed vanuit een andere hoek

Hoe laat u nu het volledig potentieel zien van een pand? Zeker als het gaat over een grote villa met een tuin of een kasteel kan dit een uitdaging zijn. Door alles vanuit de lucht te bekijken, krijgt de koper een beter zicht van alle aspecten van de woning en het stuk grond dat te koop staat.

Drone luchtbeeld van een kasteel

Het is algemeen bekend dat het oog ook wat wil. De drone beelden van ImmoVisual zorgen voor net dat tikkeltje extra. Luchtbeelden met een drone ofwel “drone aerial photography” zorgen ervoor dat u in staat bent om een film-look te geven aan de panden in uw portfolio.
Door het beter in kaart brengen van het pand én de omgeving, krijgt de koper een beter beeld van waar hij naar op zoek is. Het kan uw potentiële koper net dat duwtje in de rug geven om een bod te doen op uw pand.

Betere indruk van de omgeving

Of het nu een rustig domein is dat afgelegen ligt of een prachtig pand in een woonwijk, luchtbeelden staan toe om de kijker direct het juiste gevoel te geven.

Luchtbeelden geven dus een beter overzicht over het eigendom en geeft de potentiële koper de mogelijkheid om toekomstplannen te maken. Dankzij de drone beelden wordt het makkelijk om hun dromen te visualiseren. Zeker in combinatie met een videoshowcase van de woning brengt dit ongelofelijke resultaten.

Onderscheiden van andere concurrenten

Niet iedereen maakt gebruik van drone beelden. Of dit nu komt door het gebrek aan interesse of de dure kosten van een drone en opleiding, het is en blijft nog altijd iets spectaculair. Wij zijn ervan overtuigd dat dit niet mag ontbreken aan uw campagnes. Uiteraard laten wij u graag alle mogelijkheden zien.

Vraag vrijblijvend een offerte aan