Video voor vastgoed

ImmoVisual helpt om uw imago te verbeteren
vastgoedvideo_opname

Een beter imago.

Vandaag begint iedereen bij de start van het zoeken naar een nieuwe woning op het internet. De eerste indruk die de klanten van u krijgen is dus online, in hun eigen zetel. Brand awareness speelt hier een ongelofelijke grote rol in en is daarom belangrijk om professioneel en kwalitatief over te komen.

Wat uw brand awareness helpt is video marketing. Vastgoed video is in opkomst in België en is de beste manier om ervoor te zorgen dat u als makelaar gezien, gevonden en onthouden wordt. Niet alleen verhoogt het uw imago door professioneel over te komen, maar geeft het de mogelijke kopers van de woning ook een beter beeld van wat ze kunnen verwachten. Video is het ideale medium.

Onze video’s kunnen direct in uw marketingplan opgenomen worden. Een groot nadeel aan virtuele rondleidingen is dat deze niet direct bekeken kunnen worden op social media zoals Facebook of Instagram. Door video te gebruiken kunt u de rondleiding direct laten zien aan uw volgers op social media en eventueel opnemen in uw advertenties op Facebook.

Motion creates emotion

En daar geloven wij sterk in. Het is al langer bekend dat video en video marketing beter aanslaat bij het publiek dan elke andere vorm van media. Storytelling is sinds het ontstaan van de mens een dagelijkse gewoonte. Bewegende beelden in combinatie met de juiste muziek zorgen ervoor dat de potentiële koper emotioneel meegesleurd wordt in wat hij of zij ziet. De televisie is niet verdwenen, maar de plaats waar wij onze aandacht besteden is wel veranderd. 

We zitten niet meer achter een groot scherm maar hebben elk onze eigen “televisie” in onze broekzak. Sinds de komst van de  smartphone is de aanpak van video marketing veranderd. Het verhaal dat u wilt vertellen moet ook via een klein scherm of andere kanalen getoond kunnen worden. ImmoVisual helpt u om gezien, gevonden en onthouden te worden.

Klanten kopen met hun ogen, het is dus geen verrassing dat video marketing een must is voor alle bedrijven. Zeker bedrijven die zich bezig houden in visuele sectoren zoals vastgoedmakelaars, evenementen en artiesten.. Video’s maken voor bijna 75% deel uit van het internet : zorg er dus voor dat uw video’s ook gezien worden!

motion creates emotion
5/5

“Zeer professioneel en vriendelijke aanpak, maakt prachtige foto’s met een oog voor detail. Vlotte en aangename samenwerking. Simpelweg een top service!!”

Karen – Ex-bewoner